Tytuł: 100 sposobów na zwiększenie odporności
Autor: Theresa Cheung
ISBN: 978-83-246-2335-8
Liczba stron: 104
Data wydania: 2010
Fragmenty poradnika:
- Jak pokonać słabość do słodyczy?
- Czy kolor warzyw i owoców w diecie ma znaczenie?
- Jak utrzymać równowagę energetyczną?
- Czerwone wino - zdrowe czy niezdrowe?
- Dieta śródziemnomorska zwiększa odporność
- Jakie są objawy przedawkowania... kawy?
- Armia przeciwutleniaczy na talerzu
- Nie ma żelaznego zdrowia bez żelaza
- Postaw na surowość w diecie
- Przepis na koktajl z antyoksydantem
- Probiotyki i prebiotyki - gdzie je znaleźć?
- Czy ostre potrawy są zdrowe?
- Czy wiesz jak ograniczyć cukier w diecie?
- Cytryna i bioflawonoidy
- Czosnek jako przeciwutleniacz
- Zupa marchewkowa zwiększająca odporność
- Więcej omega-3 - większa odporność!
- Czy herbata działa wzmacniająco?
- Woda, czyli prosty sposób na wzmocnienie
- Zielona ochrona – przepis na zapiekankę ze szpinaku
- Czy jajko jest zdrowe?
- Sos do sałatek to ważny dodatek
Książka do nabycia w księgarni internetowej Sensus
Uwaga! Powyższa porada jest jedynie sugestią i nie może zastąpić wizyty u specjalisty. Pamiętaj, że w przypadku problemów ze zdrowiem należy bezwzględnie skonsultować się z lekarzem!