Food Forum (3/2013)

W najnowszym numerze „Food Forum” piszemy m.in. o zespole jelita drażliwego, żywieniu w dnie moczanowej oraz w chorobie nowotworowej piersi i znaczeniu ryb w profilaktyce chorób nowotworowych oraz dowiemy się w jaki sposób Julita Bator – autorka bestsellerowej książki ,,Zamień chemię na jedzenie’’ – ratowała swoje dzieci przed niezdrową żywnością.
/ 03.02.2014 08:30

Tytuł: Food Forum (3/2013)

Wydawca: MJ Media sp. z o.o.

ISSN: 2299-6346

Liczba stron: 212

Numer: 3/2013

Działy: Edukacja żywieniowa, Żywienie w chorobach, Trendy, Żywienie i ciąża, Biznes, Badania naukowe, Suplementy diety, Alergie pokarmowe, Żywienie w sporcie, Psychologia i żywienie, Konferencje, Dieta bezglutenowa, Publikacje, Ocena żywności, Nadwaga i otyłość, Food Forum ocenia produkty, Slow Food, Moja dieta


Wybrane artykuły z magazynu "Food Forum":

Czasopismo jest dostępne w sieci Empik i w prenumeracie.

Uwaga! Powyższa porada jest jedynie sugestią i nie może zastąpić wizyty u specjalisty. Pamiętaj, że w przypadku problemów ze zdrowiem należy bezwzględnie skonsultować się z lekarzem!

Redakcja poleca

REKLAMA