Tytuł: Wykwintna kuchnia polska
ISBN (polska wersja): 978-83-7576-178-8
ISBN (angielska wersja): 978-83-7576-179-5
Liczba stron: 280
Data wydania: 2012
Wydawnictwo: Bosz
Recenzja:
Przepisy:
Krem waniliowy z lodami jogurtowymi
Tarta rabarbarowa z kruszonką i sorbetem rabarbarowym
Polędwica z sarny w cieście z kaszy gryczanej i borowików
Podhalański comber jagnięcy pieczony w pudrze z cebuli
Kiszony barszcz z węgorzem i oliwą imbirową
Gołąbki z sandacza w młodej kapuście z Podpiwkiem Warmińskim
Razowe pierożki z mazurskim sandaczem
Tatar z młodych warzyw i koziego sera
Zupa z prawdziwków z kozim serem z Kieźlin
Jajko w koszulce na żytniej grzance
Uwaga! Powyższa porada jest jedynie sugestią i nie może zastąpić wizyty u specjalisty. Pamiętaj, że w przypadku problemów ze zdrowiem należy bezwzględnie skonsultować się z lekarzem!