Reklama

Przygotuj: 100 g Ziela skrzypu, 100 g Kwiatostanu lipy, 100 g Liści babki lancetowatej, 50 g Ziele rdestu ptasiego, 50 g Kwiata podbiału, 50 g Ziela poziewnika, 50 g Ziela krwawnika, 50 g Pączków topoli, 50 g Kłącza pięciornika, 50 g Kurzego ziela, 50 g Ziela miodunki.Zioła wymieszać, wsypać łyżeczkę na szklankę, zalać wrzącą wodą, zaparzyć pod przykryciem przez ok. 30 minut.Przecedzić, pić ciepłe 2 razy dziennie po jedzeniu.

Reklama
Uwaga! Powyższa porada jest jedynie sugestią i nie może zastąpić wizyty u specjalisty. Pamiętaj, że w przypadku problemów ze zdrowiem należy bezwzględnie skonsultować się z lekarzem!
Reklama
Reklama
Reklama